Praca w pelnym etacie od pon do pia w godz 8.30 - 17.00
Mozliwosc nadgodzin. Wynagrodzenie w okresie przygotowawczym 250 pounds - pozniej 350 pounds tygodniowo Miejsce pracy - Lancing kolo Brighton. Mozliwosc zakwaterowania. Pytania na priv
Praca przy oponach samochodowych w firmie recyklingowej
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
dodam tylko że masakra :D pracowałem tyle że we fareham. kwestia jest taka ile tyś opon trzeba przerzucić ( ile ton ) :D :Damk pisze:Praca w pelnym etacie od pon do pia w godz 8.30 - 17.00
Mozliwosc nadgodzin. Wynagrodzenie w okresie przygotowawczym 250 pounds - pozniej 350 pounds tygodniowo Miejsce pracy - Lancing kolo Brighton. Mozliwosc zakwaterowania. Pytania na priv
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
przecież ja niewybrzydzam, nieśmiałbym nawet :D :D :Dlunafly pisze:Virus, nie wybrzydzaj praca nikogo nie hanbi, nawiasem mowiac to dobrze,ze sie ludziom chce umieszczac tutaj ogloszenia, zawsze to jakas pomoc.
Virus, ja bylem kurierem w duzej miedzynarodowej firmie ;) dziennie przerzucalem jakies 4 - 5 T paczek + jakies 200-250km jazdy samochodem....pracowalem po 16-18h i jakos 3 lata dalem rade, wiec jezeli ktos nie boi sie pracy i chce troche pocwiczyc :wink: to kazda prace uzna jako lekka, a stawka nie jest zla jak widze....
- Virus
- Bardzo odważny
- Kontakt:
nie no spoko mozesz pracować nawet 24h mnie to rybka :D :DPoczes pisze:Virus, ja bylem kurierem w duzej miedzynarodowej firmie ;) dziennie przerzucalem jakies 4 - 5 T paczek + jakies 200-250km jazdy samochodem....pracowalem po 16-18h i jakos 3 lata dalem rade, wiec jezeli ktos nie boi sie pracy i chce troche pocwiczyc :wink: to kazda prace uzna jako lekka, a stawka nie jest zla jak widze....
ale dobra nierozpisuje sie bo uznają za spam
- mil3czk4
- Zasłużony W Boju
- Kontakt:
Oj tam spam od razu, przecież nikogo nie obrażasz, a dodatkowo lepiej niech ludzie wiedzą iż praca nie należy do najlżejszych dzięki czemu uniknie się zatrudniania osób które rezygnują po jednym dniu.
E tam wybrzydzanie, ostrzezenie w sumie, praca nie hanbi z pewnoscia, ale kregoslup ma sie jeden :).lunafly pisze:Virus, nie wybrzydzaj praca nikogo nie hanbi, nawiasem mowiac to dobrze,ze sie ludziom chce umieszczac tutaj ogloszenia, zawsze to jakas pomoc.
gg2833495
[img]http://images49.fotosik.pl/33/c0194fb46e7b99ff.jpg[/img]
Everyone is entitled to my opinion.
[img]http://images49.fotosik.pl/33/c0194fb46e7b99ff.jpg[/img]
Everyone is entitled to my opinion.
Jeżeli praca nadal aktualna proszę o kontakt rympek@interia.pl
-
- Gość
a mówią, że pracy nie ma...