szukam wariatow
Moderator: NaDi@30
- 
				masti1986
Siemka, chcę się przywitać na imię mi Damian i jak Pawlo uwielbiam bigos kartacze <lol> pozdro

- 
				masti1986
Nie rozumiem jak można nie lubić swojej ojczystej kuchni?? Polska kuchnia jest o wiele lepsza od Angielskiej ale to nie oznacza że odpadasz z ekipy w końcu każdy lubi to co lubi witamy cię...mil3czk4 pisze:Cześć, ale ja nie lubię bigosu, ogólnie polska kuchnia jest dla mnie skreślona, czy teraz odpadam z ekipy? ;p
- mil3czk4
- Zasłużony W Boju
- Kontakt:
yeeah! co za radość bezkresna:)
Co do kuchni, nie lubię bo nie odpowiadają mi przyprawy jakich w Polskiej się używa, nienawidzę tez tłustości tych potraw, angielska także mi nie służy, wole orientalna, francuska i włoska;) Uwielbiam samodzielne eksperymenty i gotowanie:]

Co do kuchni, nie lubię bo nie odpowiadają mi przyprawy jakich w Polskiej się używa, nienawidzę tez tłustości tych potraw, angielska także mi nie służy, wole orientalna, francuska i włoska;) Uwielbiam samodzielne eksperymenty i gotowanie:]
- 
				masti1986
Każdy lubi to co uważa za stosowne pozdrawiammil3czk4 pisze:yeeah! co za radość bezkresna:)
Hmm.. jestem " Tu " coś koło miesiąca ... ogólnie podoba mi się lecz....... jak zobaczyłem forum to jest zaje****** :D 
tak w ogóle jestem Kamil 21lat
a co do Bigosu to podejście neutralne z przewagą na pozytywne :D hehe

tak w ogóle jestem Kamil 21lat
a co do Bigosu to podejście neutralne z przewagą na pozytywne :D hehe
- globares
- Bardzo odważny
- Kontakt:
czy ja wyglądam na wariata? (patrz na avatara)
też lubię bigos i pierogi ruskie.
  jakby mi ktoś chciał dać pierogi ruskie pod choinkę to wpadam nawet jutro (z choinką)
 jakby mi ktoś chciał dać pierogi ruskie pod choinkę to wpadam nawet jutro (z choinką)

też lubię bigos i pierogi ruskie.
 jakby mi ktoś chciał dać pierogi ruskie pod choinkę to wpadam nawet jutro (z choinką)Ciężko, ciężko żyć na świecie,
Kiedy płacze się i szlocha,
Jeszcze ciężej żyć bez kogoś,
Kogo się ogromnie kocha.
						Kiedy płacze się i szlocha,
Jeszcze ciężej żyć bez kogoś,
Kogo się ogromnie kocha.