Widzisz srednia wieku jest bardzo rozbiezna, wiec nie ma sensu sobie glowy tym zawracac

Moderator: NaDi@30
Koleżanka informuje, że akurat naczytała się danych statystycznych, z których wynika, że ok. 80% Polaków mieszkających w UK ma lat 18-24. Wydedukowałam więc, że większość może mieć lat właśnie tyle i chciałam zobaczyć jak ta dedukcja ma się do rzeczywistości. Jak widać - nie ma siękasiap pisze:Nie wiem o co kolezance dokladnie chodzi z tym wiekiem, moze sama niech sie przyzna ile ma lat albo bedziemy obstawiac.
A starsi niż 32?kasiap pisze: My w wieku od 26 do 32. mlodsi niz 25 musza zdac specjalny test by do naszego klubu wstápic.
No, Bakterio vel. Virusie, jeśli masz powyżej 37 to nie wiem czy w 20% się znajdziesz :)Virus pisze:kurka wodna to ja sie kwalifikuje w tych pozostałych 20% :?
no dobra mieszcze sie w 12% pasujeCeltka pisze:No, Bakterio vel. Virusie, jeśli masz powyżej 37 to nie wiem czy w 20% się znajdziesz :)Virus pisze:kurka wodna to ja sie kwalifikuje w tych pozostałych 20% :?
Jeśli znajdujesz się w przedziale 35-44 to jesteś w 12%![]()
A jeśli jesteś starszy to już nawet procentów w moim mądrym źródle nie podają... :D
kurka wodna to tera zgody potrzebuje, ale nr.Celtka pisze:Znaczy się do czego? Bo jeśli chodzi o to czy kwalifikujesz się jako kandydat na zlot to musisz zapytać KasieP :DVirus pisze: no dobra mieszcze sie w 12% pasuje
Celtka, troche odmlodzilas Polonie,Celtka pisze: Koleżanka informuje, że akurat naczytała się danych statystycznych, z których wynika, że ok. 80% Polaków mieszkających w UK ma lat 18-24.