kilka moich wskazówek:
1.Nie myśleć o paleniu ( wiem, wiem łatwo powiedzieć, ale nie jest wcale cieżko, wystarczy sie zajać czymś pożytecznym )
2. Ochota na papierosa trwa kilka sekund ! to niewiele i latwo to przeczekac + punkt 1 :)
3. Warto zadeklarowac sie, tak jak ja na forum, ze sie rzuca .. glupio by było jakbym zaczęła palić po takiej deklaracji

Orlick jak tak dalej bedzie mi szlo to moze Cie pocaluje :p

ale już mogę stwierdzić, że przeszła mnie ochota na ciągłe jedzenie i waga przez ostatnie tygodnie się nie zmieniła .. ale jestem wściekła że przytyłam i chyba muszę się dowartościować jakoś ...
 ale już mogę stwierdzić, że przeszła mnie ochota na ciągłe jedzenie i waga przez ostatnie tygodnie się nie zmieniła .. ale jestem wściekła że przytyłam i chyba muszę się dowartościować jakoś ... 

Teraz ponowne postanowienie. Sądzę, że się uda. Jak na razie 4 dni bez papierosa. Dobrze, że w pobliżu nikogo znajomego nie ma, bo czasami mam "nerwa"
  Teraz ponowne postanowienie. Sądzę, że się uda. Jak na razie 4 dni bez papierosa. Dobrze, że w pobliżu nikogo znajomego nie ma, bo czasami mam "nerwa"