Straz pozarna
Nowy temat to straz pozarna. pewnie spora grupa polakow nie slyszala o tym ze mozna dzwonic do strazy i sie umowic na spotkanie. Przyjezdzaja do domu, sprawdzaja gniazdka i montuja alarmy za darmo wiec warto to naglosic. Co wy na to?? jakies za?? przeciw?? czy ktos wie albo zna jakiegos polaka ktory tam pracuje??
Na St Mary's Fire Station w centrum pracuje Polak - Pawel, mozecie sie z nim skontaktowac.
W Polskim Glosie mieliscmy artykul + wywiad z Pawlem, i krotki artykul o bezplatnych wizytach dot bezpieczenstwa pozarowego.
Artykuly online na:
http://www2.newsquest.co.uk/hampshire/s ... index.html
strona 7.
Pozdr
A
W Polskim Glosie mieliscmy artykul + wywiad z Pawlem, i krotki artykul o bezplatnych wizytach dot bezpieczenstwa pozarowego.
Artykuly online na:
http://www2.newsquest.co.uk/hampshire/s ... index.html
strona 7.
Pozdr
A
---Wonderful girl. Either I'm going to kill her or I'm beginning to like her---
A dopiero co przeszla mi mysl, ze nikt juz tego nie czyta :)
Dobry temat a i Aneczka informacje wrzuciala. Dzieki dziewczyny.
To teraz trzeba sie skontaktowac ze straza. Jak jestem potrzebny to mowcie co, jak i kiedy, to przybede.
Dobry temat a i Aneczka informacje wrzuciala. Dzieki dziewczyny.
To teraz trzeba sie skontaktowac ze straza. Jak jestem potrzebny to mowcie co, jak i kiedy, to przybede.
"Pracuje z nudów i nudze sie w pracy :)"
Spoko!
sorry, ze sie ostatnio malo udzielam na forum, ale jeste w trakcie remotu i przeprowadzki:-O na szczescie w ten weekend koszmar przeprowadzkowo-remontowy sie skonczy;-)
Pozdr!
A
sorry, ze sie ostatnio malo udzielam na forum, ale jeste w trakcie remotu i przeprowadzki:-O na szczescie w ten weekend koszmar przeprowadzkowo-remontowy sie skonczy;-)
Pozdr!
A
---Wonderful girl. Either I'm going to kill her or I'm beginning to like her---
fajnie, czyli zbliza sie pierwsze nagranie z Aneczka :)
Kazdy juz chyba byl. Teraz padlo na Ciebie.
Chociaz Wujek Kazek byl nagrany polowicznie bo tylko audio, ale nadrobimy :)
Kazdy juz chyba byl. Teraz padlo na Ciebie.
Chociaz Wujek Kazek byl nagrany polowicznie bo tylko audio, ale nadrobimy :)
Dwonilam do strazy i sprawa wyglada tak ze trzeba napisac maila do nich. Czyli co chcemy zrobic, o co pytac i jak to ma wygladac. wtedy jak juz dostana maila to sie tym zajma. Jest tylko jeden polski strazak w hampshire. Wiec kto sie podejmuje napisaniem maila?? (moj anglielski nie jest az tak dobry).
sprzetowo jestem gotowy. Za tresc sie nie zabieram, ale mozemy scenariusz omowic razem co przyczyni sie do stworzenia pytan i caloksztaltu materialu.