No i niech sie juz ktoras zgodzi bo z tematu niedlugo zrobi sie tasiemiec pokroju moze nie az Mody na sukces, ale M jak milosc to napewno. (moze warto zedytowac temat na K jak kochanka?)

Jakiej tajemnicy ? To nie jest tajemnica, kazdy moze wiedziec jesli ktos chce zmienic nicka. kazzdy ma do tego prawo. Wyjasnie jeszcze jedno, przy zmianie nicka zostaje on automatycznie zmieniony w postach wczesniejszych a nie tylko przyszlych.Fakt, nie zacytowalas slowo w slowo, ale to nie zmienia faktu zlamania tajemnicy.
"...walcz, daj z siebie wszystko, pokaz na co Cie stac..."
 bardzo sie ciesze ze uwazasz ze wreszcie cos sie dzieje na forum
 bardzo sie ciesze ze uwazasz ze wreszcie cos sie dzieje na forum  

I co mi teraz zrobisz ... poskarzysz sie adminowi  ??
 I co mi teraz zrobisz ... poskarzysz sie adminowi  ??  

wszystkie lekko kontrowersyjne tematy maja podzielnosc zdan,ale trzeba miec na uwadze i tych potrzebujacych
  wszystkie lekko kontrowersyjne tematy maja podzielnosc zdan,ale trzeba miec na uwadze i tych potrzebujacych   

Kazdego  indywidualna sprawa jakie sa jego morale.Uwazam,ze nie powinno sie kogos linczowac publicznie tylko dlatego,ze szuka kochanki,kochanka...
 Kazdego  indywidualna sprawa jakie sa jego morale.Uwazam,ze nie powinno sie kogos linczowac publicznie tylko dlatego,ze szuka kochanki,kochanka...  Zycie jest jedno i niech kazdcy sobie sam decyduje jaka droge obrac...
 Zycie jest jedno i niech kazdcy sobie sam decyduje jaka droge obrac... 

Kod: Zaznacz cały
Kodu nie bedzie. Edycja przez uzytkownika. Ponioslo mnie. Tak, jestem lamerem i idiota.