Rozmagnetyzwac Monitor
- bluebell
- Zasłużony W Boju
no wiesz, teraz to na prawde uraziles uczucia mojego futrzaka!! myslisz, ze moj kot,to jakis amator? toz to zawodowiec, jakich malo, a przy okazji jeszcze potrafi cos na obiad upolowac, jak lodowka pusta!White pisze:luzik luzik :D raczej skorzystam z pomocy jakiegos fachowca nie kota :D
:D
Zum Zum Zum Capoeira Mata Um...
- bluebell
- Zasłużony W Boju
w sumie, moge pogadac... tylko sprawy sie maja tak: Boncheck - to przy okazji roboty lubi sobie zjesc, a brzuszek ma bez dna :) a Milka, po robocie lubi cos ukrasc... wiec sama nie wiem, co poradzic. Wybor nalezy do klienta :Dzdzislaw pisze:Tak sie chwalisz tym futrzakiem to pozycz jej..White pisze:no wiesz, teraz to na prawde uraziles uczucia mojego futrzaka!! myslisz, ze moj kot,to jakis amator? toz to zawodowiec, jakich malo, a przy okazji jeszcze potrafi cos na obiad upolowac, jak lodowka pusta!
jak masz dwie sztuki na dodatek,a moze i kase przyniesie za zrobiony monitor ;)
Aha, stawke za godzine ustalam ja, bo jestem ich menadzerem :D
daj mi znac, czy z dowozem, czy bez :D
- bluebell
- Zasłużony W Boju
zaraz, zaraz...jakie daj? kot tez czlowiek i musi miec zaplacone za robote, a ze przy okazji, cos jej zwinie w chalupie, to inna bajka :Dzdzislaw pisze:daj jej tego kota,bo dziewczyna oszaleje z tym monitorem :)
- bluebell
- Zasłużony W Boju
moze bym i przyniosl, ale jak dowioze, to bedzie drozej, a poza tym , jak juz pisalam ja Zydowka jestem i kwestje finansowe ustalam z gory :Dzdzislaw pisze:poki co liczy sie tylko monitor, o reszte bedzie martwic sie pozniej,teraz autorka cos ucichła bo sprzet jej sie włancza i wyłancza, nawet do nas nie moze napisac ;)
bys przyniusł jej tego kota ...
Po pierwsze to nie " ona " tylko on ;p a po drugie jeśli zadziała akcja z kotkiem to oczywiście mogę zapłacić ;p a monitor mam inny ;p chciałem poprostu podpiac drugi ;) a szkoda mi go wywalić wiec chce go naprawić ;) to moze wezme dwa od razu xd bedzie szybciej ;p bo co dwa koty to nie jeden ;)
- bluebell
- Zasłużony W Boju
taaa, wlasnie chcialam jechac na urlop...i wszyscy sie wysrali za przeproszeniem! wiec raczej nie wierze w teorie : "pomoz, bo jak ty bedziesz potrzebowac pomocy, to ja tez otrzymasz", zawsze jakos to dziala w jednym kierunku :)zdzislaw pisze:To juz nie domnie z tym tematem..
ale z drogiej strony , nie mozna tak zdzierac,wszystko kreci sie w okoł pienidzy,a pomoc bezinteresownie to nie łaska??
moze ktos odwdzieczy ci sie tym samym,kota ci nakarmi jak na urlop wyjedziesz itd.
- bluebell
- Zasłużony W Boju
no pewnie, ze codwa, to nie jeden, tyle, ze nie polecam odrazu za jednym zamachem tych dwoch, bo one jak sa razem, to straszna demolke robia! :DWhite pisze:Po pierwsze to nie " ona " tylko on ;p a po drugie jeśli zadziała akcja z kotkiem to oczywiście mogę zapłacić ;p a monitor mam inny ;p chciałem poprostu podpiac drugi ;) a szkoda mi go wywalić wiec chce go naprawić ;) to moze wezme dwa od razu xd bedzie szybciej ;p bo co dwa koty to nie jeden ;)
ps, tak myslalam, ze to jest "on", a nie "ona", a Zdzislaw wszystko pokercil, ciebie nazwal ONA, a mnie ON :D
Hej. Sprobuj rozmagnesowac monitor lutownica. Jesli nie masz to napisz na priva to sie spotkamy i Ci to zrobie za free, bo ja skolei wierze w "pomoz mi a ja pomoge Tobie".
Jesli lutownica nie zadziala, to skontaktuje Cie z moim znajomym, ktory cos poradzi.
Pozdrawiam.
Jesli lutownica nie zadziala, to skontaktuje Cie z moim znajomym, ktory cos poradzi.
Pozdrawiam.
Hoist the colours.