VACU FIT
- 
				martinka_87_87
- Gość
Hej.Slyszeliscie cos o VacuFit? chodzilam na to w pl a tutaj wiecie gdzie to jest?

- 
				martinka_87_87
- Gość
No szukalam i tylko 3 w calej Aglii znalazlam...lipa...;/ 
a dziala napewno. To jest jak bieznia albo steperek(sa dwa rodzaje) i nie dosc ze sie chudnie,to jeszcze cellulit znika i cialo jest jedrniejsze a w szybkim tempie. W pl taki jeden zabieg 15 min kosztuje 30-35 zl a wystarczy 10,chodz juz po 2 widac efekty. Bo w to angielskie vibra cos nie wierze do konca....;/

a dziala napewno. To jest jak bieznia albo steperek(sa dwa rodzaje) i nie dosc ze sie chudnie,to jeszcze cellulit znika i cialo jest jedrniejsze a w szybkim tempie. W pl taki jeden zabieg 15 min kosztuje 30-35 zl a wystarczy 10,chodz juz po 2 widac efekty. Bo w to angielskie vibra cos nie wierze do konca....;/
faktycznie jedyne co mi pokazalo to grupon w northampton  ciezko znalesc popytam u mnie na gymie w przyszlym tygodniu i dam ci znac moze ktos bedzie wiedzial :)
 ciezko znalesc popytam u mnie na gymie w przyszlym tygodniu i dam ci znac moze ktos bedzie wiedzial :) 
a pytalem czy dziala bo moja byla chodzila ale efektow nie bylo widac XD

ciezko znalesc popytam u mnie na gymie w przyszlym tygodniu i dam ci znac moze ktos bedzie wiedzial :)
 ciezko znalesc popytam u mnie na gymie w przyszlym tygodniu i dam ci znac moze ktos bedzie wiedzial :) a pytalem czy dziala bo moja byla chodzila ale efektow nie bylo widac XD
- 
				martinka_87_87
- Gość
ok dzieki;) no dziwne bo kto na to chodzil kogo znam to zadowolony;)

- 
				martinka_87_87
- Gość
tak,biegalam i jezdzilam na rowerku stacjonarnym. No i uwazalam co jem. Ale mimo wszystko jesli zdrowo sie odzywiamy i do tego cwiczenia na vacu fit to wystarczy, bo na tym  sie cwiczy:) wiec dieta i cwiczenia sa;)

wiem jak to dziala mniej wiecej  nie korzystalem oczywiscie :) jestem zwolennikiem hmm jak to nazwac na "sucho" :) i tez jakos przynosi efekty :) 10 cm w tali przez ponad miesiac :) :D nie gubiac przy tym wagi :D jezeli juz tak moge sie pochwalic
 nie korzystalem oczywiscie :) jestem zwolennikiem hmm jak to nazwac na "sucho" :) i tez jakos przynosi efekty :) 10 cm w tali przez ponad miesiac :) :D nie gubiac przy tym wagi :D jezeli juz tak moge sie pochwalic  hihi
 hihi

nie korzystalem oczywiscie :) jestem zwolennikiem hmm jak to nazwac na "sucho" :) i tez jakos przynosi efekty :) 10 cm w tali przez ponad miesiac :) :D nie gubiac przy tym wagi :D jezeli juz tak moge sie pochwalic
 nie korzystalem oczywiscie :) jestem zwolennikiem hmm jak to nazwac na "sucho" :) i tez jakos przynosi efekty :) 10 cm w tali przez ponad miesiac :) :D nie gubiac przy tym wagi :D jezeli juz tak moge sie pochwalic  hihi
 hihi- 
				martinka_87_87
- Gość
oooo a to ladnie;) ile razy w tyg cwiczysz? i jak czesto? ja zrobilam oststniego calego weiderka i miesnie brzucha fajnie sie uwidocznily,a przy tym troche cm poszlo...ale jakos mi malo i probuje cos wiecej robic...;)

ostatnio przerwe zrobilem juz jakies 1,5 tyg od cwiczen silowych i aerobowch (tylko trening fighterski 2 razy w tygodniu ) a tak to prawie co dzien trening silowy + 35 min bieg (czasami godzinny) + treningi fighterskie na gymie / zmienilem diete troche , i zaczelem liczyc kalorie
a co do 6 wiedera jakos nie jestem przekonany , robie typowe crunche i unoszenie nog bez opuszczania na ziemie i dziala fakt ciezko sie podniesc z ziemi po tym  jak trzasne serie ale warto :D
 fakt ciezko sie podniesc z ziemi po tym  jak trzasne serie ale warto :D

a co do 6 wiedera jakos nie jestem przekonany , robie typowe crunche i unoszenie nog bez opuszczania na ziemie i dziala
 fakt ciezko sie podniesc z ziemi po tym  jak trzasne serie ale warto :D
 fakt ciezko sie podniesc z ziemi po tym  jak trzasne serie ale warto :D- 
				martinka_87_87
- Gość
no to podziwiam...:) grunt to liczy sie systematycznosc;)

nie ma czego podziwiac :) dziekuje :) i tak systematycznosc to podstawa w parze z motywacja ktorej czasem niestety brak  ale jak to mowia
 ale jak to mowia 
kiedy masz isc na trening - biegnij
jak ci sie nie chce isc na trening - biegnij dwa razy szybciej :)
pytalem dzis na gymie , nawet nie wiedzieli co to jest moze tu czegos takiego nie uzywaja ??
 moze tu czegos takiego nie uzywaja ??

ale jak to mowia
 ale jak to mowia kiedy masz isc na trening - biegnij
jak ci sie nie chce isc na trening - biegnij dwa razy szybciej :)
pytalem dzis na gymie , nawet nie wiedzieli co to jest
 moze tu czegos takiego nie uzywaja ??
 moze tu czegos takiego nie uzywaja ??- 
				martinka_87_87
- Gość
Musze zapamietac,przyda sie do motywacji;)
A no dziwne ze nic niewiedza....niewiedza co dobre.
No ale trudno,trzeba bedzie sobie jakos inaczej poradzic;)

A no dziwne ze nic niewiedza....niewiedza co dobre.
No ale trudno,trzeba bedzie sobie jakos inaczej poradzic;)