Znacie jakies fajne miejsca ?
 Znacie jakies fajne miejsca ?Co leci i za ile sie tam bywa ? :)
 ( zawsze mozna zamowic wrzatek a herbatke expresowa w kieszeni przemycic):)
 ( zawsze mozna zamowic wrzatek a herbatke expresowa w kieszeni przemycic):) 

Obawiam sie ze nikla szansa, w kilku miejscach podejmowano ten watek i nie wypalil
 Obawiam sie ze nikla szansa, w kilku miejscach podejmowano ten watek i nie wypalil  Ale coz sie dziwic, kiedy stawiano glownie na disco polo
 Ale coz sie dziwic, kiedy stawiano glownie na disco polo  Wiem ze sa zwolennicy i takiej rozrywki, ale widocznie w mniejszosc
 Wiem ze sa zwolennicy i takiej rozrywki, ale widocznie w mniejszosc  Mnie to sie marzy takie miejsce gdzie mozna by posiedziec przy polskiej muzie z lat 80-90tych z takim troche rockowym uderzeniem ....
  Mnie to sie marzy takie miejsce gdzie mozna by posiedziec przy polskiej muzie z lat 80-90tych z takim troche rockowym uderzeniem .... 
  Przewaznie rock, blues, soul. Zeby bylo ciekawiej graja tam zespoly, specjalizujace sie w repertuarze okreslonego zespolu i nawet nazwa bardzo przyblizone do orginalu.Np.Bog Rolling Stones,RU40,Hi On Maiden( i na to musze koniecznie pojsc), State of Quo, Secret Police. To chyba taka angielska specjalnosc
 Przewaznie rock, blues, soul. Zeby bylo ciekawiej graja tam zespoly, specjalizujace sie w repertuarze okreslonego zespolu i nawet nazwa bardzo przyblizone do orginalu.Np.Bog Rolling Stones,RU40,Hi On Maiden( i na to musze koniecznie pojsc), State of Quo, Secret Police. To chyba taka angielska specjalnosc  Koncerty przewaznie w weekendy, ale nie tylko. Program sie zmienia z miesiaca na miesiac, zawsze cos innego
 Koncerty przewaznie w weekendy, ale nie tylko. Program sie zmienia z miesiaca na miesiac, zawsze cos innego