fotki wykonane przez Remika w okolicach Eastbourne
dla większej przejrzystości proponuję wpisywać tutaj kolejne posty.
zatem kto chętny na listę?

bałagan oczywiście sam zrobiłem łeeeee :wink:
  bałagan oczywiście sam zrobiłem łeeeee :wink:  
 kolega odrobił widzę zadanie domowe
  kolega odrobił widzę zadanie domowe  Remi był, te fotki to jego. myślę że wyjechać możnaby 8-9 rano
  Remi był, te fotki to jego. myślę że wyjechać możnaby 8-9 rano .Uczestnicy wyprawy powinni wiedziec co mam na myśli a pozostali napewno poznają statystyki jęsli tylko pojadą z nami
 .Uczestnicy wyprawy powinni wiedziec co mam na myśli a pozostali napewno poznają statystyki jęsli tylko pojadą z nami  .Na zachód od Beachy Head znajduje sie park krajobrazowy Seven Sisters do którego podobno warto zajzeć.Jesli wystardczy nam czasu to możemy sie zatrzymać w drodze powrotnej w Arundel .Gdy tam byłemostatnio zamek by.ł zamknięty dla zwiedzających  ale mysle że warto byłoby zatrzymac sie tam i zrobic chocby kilka zdjec z zewnątrz.Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzien.
 .Na zachód od Beachy Head znajduje sie park krajobrazowy Seven Sisters do którego podobno warto zajzeć.Jesli wystardczy nam czasu to możemy sie zatrzymać w drodze powrotnej w Arundel .Gdy tam byłemostatnio zamek by.ł zamknięty dla zwiedzających  ale mysle że warto byłoby zatrzymac sie tam i zrobic chocby kilka zdjec z zewnątrz.Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzien.