heh, uwaznie czytamy:)w ludzkiej nie ale w kobiecej powinno leżeć i tak ma być!!!!!!! i tak bedzie!!!

(zart of corse, kobieta tez czlowiek:) ale tak na serio:) no ja nie kumam po prostu, rozumiem sianko i te sprawy ale zeby nie miec tyle musgu (czlowieczenstwa, jakiegokolwiek szacunku dla drugiej osoby), zeby nie powstyrzymac chwili, no ja pierd motyla noga,
a co do tych onetowych wypocin to mi zal dupe sciska jakie tam bzdury pisza, fakt faktem dobrzy sa kolesie, dobrze wkrecaja, i ludziska im wierza
no niech mi ktos powie zeby chcial zeby jego druga polowka z rana puscila sie z listonoszem(noszka), w poludnie z hydraulikiem(uliczka)m, a pod wieczor jak gdyby nigdy nic, oddała sie w pełni temu czemus co podobno w paru krajach sie miloscia nazywa, ze swoja druga wybrana (swiadomie bądź nieswiadomie - sam nie wiem co lepsze - zawsze by bylo na co zwalic:) połowka,
a co do onetu, to probowal ktos niepoprawny komentarz wpisac:):)na przyklad o Łysiaku lub o goleniu Kwacha(sk powinien za to wisiec na szubienicy tak na marginesie))je bane iti,:):)nerwy az mi puscily,a ostoja spokoju jestem:)i te erotyczne podprogowe na wieczor:D spece od socjotechnik i swiadomosci:):):)i po co, dla kasy?
aaaa herbatki no jak najbardziej mocne, szkoda mi tata troche, przeciez nie nazwe go narqusem:)
uff koniec