No to fajnie, że znajdzie się jakieś miejsce

co do środy i czwartku Marta, to w środę nie mogę a w czwartek jest rozpoczęcie wystawy w The Mall więc przydałoby się tam pojawić

hihi Chyba, że całkiem wieczorem w czwartek to może dałoby się coś wykombinować. Co do lekcji Rem.... to ja Cię proszę ... nie mam na tyle wiedzy aby uczyć kogoś ''sztuczek magicznych '' ale zawsze z chęcią podzielę się tym co wiem na temat fotografii i jej obróbki, nie ma w prawdzie tego wiele. Wydaje mi się, że tutaj lepszym nauczycielem byłaby Kasia bo z tego co się orientuję ma większe doświadczenie, choć szczerze przyznam, że nie rozmawiałem z Kasią nigdy poważniej i w cztery oczy na temat fotografii ( zawsze przez telefon hihi ), i coś mi się wydaje, że najwyższy czas to nadrobić, co Ty na to Kasiu? ;) A odnośnie zimowej depresji - to nie wiem o czym mówisz, nie ma takiego pojęcia w moim słowniku jak ''zimowa depresja''

Choć muszę przyznać, że zdjęcie, czy może powinienem powiedzieć grafika, bo tak było oczywiście PSute, w jakiś sposób chyba podsumowuje wydażenia z ostatnich kilku miesiecy. No i Rem całkiem ładny ten HDRek ;) gratki