tyle sie juz nasluchalem w prywatnych rozmowach o tym watku, ze wreszcie przeczytalem caly - od dechy do dechy. nie wiem do czego powinienem sie ustosunkowac, bo - jak to na ogol na Sotlandzie bywa - wkradly sie tematy niezwiazane z trescia i niepotrzebne:/
wybaczcie ale troche sie rozpisze
zaczne od Altaira. koles przeholowales odrobine z tym skryptem, ale niech zostanie Ci wybaczone

Wujek Kazek jako Administrator, a wczesniej moderator, niezgodnie z obowiazujacymi na wszystkich forach regulami podwazal nie raz decyzje Admina nie uzgadniajac uprzednio pewnych dzialan z reszta zarzadzajacych forum. jako user ma oczywiscie do tego prawo. jednak spory pomiedzy Administratorami i moderatorami powinne sie odbywac w miare mozliwosci w stworzonym do tego celu dziale, na priv, na gg itd
w tym watku jednak Wujek powielil juz jedynie wczesniejsze zarzuty wobec Eweliny, wiec nie bardzo rozumiem ten swiety gniew :wink:
zgadzam sie z tym co pisal Wujek - mial (moim zdaniem) ciekawe pomysly na prowadzenie i modyfikacje niniejszego forum, tylko ze te pomysly jakos przepadaly bez wiesci z powodu braku zainteresowania reszty. pamietacie niegdysiejsze spotkania ad/mod? jakos tak sie skladalo, ze malo bylo dyskusji merytorycznej, rozmowa zwykle zmieniala kierunek na tematy zupelnie z sptlandem niezwiazane. a bywalo, ze ktos przychodzil tylko po to zeby wypic piwko przed wyskokiem do klubu :?
i na koniec Ewelina :wink:
cala dalsza dyskusja pewnie nie miala by miejsca, gdybys od razu przyznala - no tak, zmiane nicka wszycy i tak by zauwazyli, mimo to nie powinnam ujawniac tresci priva

moim zdaniem Wujek Kazek do zarzutow odniosl sie wystarczajaco, brniecie glebiej w temat byloby jeszcze wieksza dziecinada i pograzeniem dyskusji jedynie w wieksze bagno. sama natomiast rzucilas w niego bezpodstawnymi oskarzeniami - kwestia wystawy

nie wiem czy rozmawialiscie wczesniej prywatnie, ale skoro Kazek odniosl sie do sprawy Goliata, kiedy zamieszanie i tak juz wybuchlo, nie powinnas robic z tego afery. jak to napisalas wczesniej, z forum nie jest dla ludzi nadmiernie wrazliwych

za usuniecie Wujka Kazka z sotlandu masz u mnie zolta kartke

teraz jako zwykly user moge sobie pozwolic na krytyke hehe!
cholera i jak tu z Wami wytrzymac lobuzy

do szybkiego zobaczenia w wiadomym pubie z cala trojka